FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Razvoj ogulinske poduzetničke zone

OGULIN, 9. prosinca 2005. (Hina) - Poduzetnička zona Ogulin d.o.o. uOtoku Oštarijskom, tvrtka koja je registrirana prije tri godine, ovihje dana aktivirana s ciljem da se u poslovnu zonu privuku noviinvestitori.
OGULIN, 9. prosinca 2005. (Hina) - Poduzetnička zona Ogulin d.o.o. u Otoku Oštarijskom, tvrtka koja je registrirana prije tri godine, ovih je dana aktivirana s ciljem da se u poslovnu zonu privuku novi investitori.

Riječ je o poduzeću koje je u 100-postotnom vlasništvu Grada Ogulina.

Komunalno opremljen dio poslovne zone, u kojoj je do nedugo bio kamp graditeljske tvrtke Bechtel-Enka, prostire se na 25 hektara.

Na dijelu od 3,5 hektara već djeluje austrijska tvrtka Semmelrock Stein+Design d.o.o. Optimalno širenje zone je na ukupno 60 hektara, a moguće i do 90 hektara.

Nakon provedenog natječaja Grad Ogulin imenovo je direktora i stručnog suradnika za ekonomska pitanja Poduzetničke zone.

Gradonačelnik Ogulina Nikola Magdić kaže da je cilj otvaranja tih radnih mjesta da se potakne razvoj zone i privuku novi ulagači.

Za direktora Poduzetnička zona Ogulin d.o.o. imenovan je bivši župan Karlovačke županije Josip Jakovčić, koji ističe kako mu je zadatak da se ubrza kupovina susjednih parcela od privatnih vlasnika te da se što je moguće prije stvore preduvjeti za privlačenje kvalitetnih ulagača.

Dodao je da jedna tvrtka iz metalske branše već sređuje dokumentaciju, a još je nekoliko upita i pisama namjere.

(Hina) xvhor yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙