FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poduzetnički eko sajam obrtnika u riječkom zaleđu

RIJEKA, 10. studenoga 2005. (Hina) - Na sedmom Poduzetničkom eko-sajmuu službi turizma koji na području općine Jelenja od 11. do 13.studenoga organizira Udruženje obrtnika Viškovo-Kastav-Jelenje-Klanasudjelovat će osam turističkih zajednica i 28 obrtnika igospodarstvenika, najavili su danas iz te Udruge.
RIJEKA, 10. studenoga 2005. (Hina) - Na sedmom Poduzetničkom eko-sajmu u službi turizma koji na području općine Jelenja od 11. do 13. studenoga organizira Udruženje obrtnika Viškovo-Kastav-Jelenje-Klana sudjelovat će osam turističkih zajednica i 28 obrtnika i gospodarstvenika, najavili su danas iz te Udruge.

Cilj sajma je ponuditi proizvode i usluge poduzetnika s tog područja u turističke svrhe te ponudom proizvoda i promicanjem starih zanata pridonijeti razvoju općina i gradova u zaleđu Rijeke kao turističkih odredišta.

Jedan od ciljeva je i povezivanje s turističkim zajednicama i poduzetnicima Gorskog kotara radi promicanja zajedničkih interesa u razvoju poduzetništva i turizma.

U sklopu sajma bit će organiziran stručni skup o klasterizaciji poduzetničkog područja Viškova, Kastva, Klane i Jelenja.

Stručni skup organiziraju Udruženje obrtnika Viškovo-Kastav-Jelenje-Klana, Hrvatska udruga poslodavaca i Hrvatska gospodarska komora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙