FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadar: tijekom noći 30 izgreda - paljenje guma, prepreke na cestama...

ZADAR, 9. prosinca 2005. (Hina) - U znak prosvjeda zbog uhićenjagenerala Ante Gotovine na zadarskom je području tijekom noći od 21 do2,20 sati bilo 30 izgreda među kojima je najčešće bila riječ opaljenju guma i postavljanju prepreka na prometnicama zbog čega su sedogodile i dvije prometne nesreće, izvijestila je jutros zadarskaPolicijska uprava.
ZADAR, 9. prosinca 2005. (Hina) - U znak prosvjeda zbog uhićenja generala Ante Gotovine na zadarskom je području tijekom noći od 21 do 2,20 sati bilo 30 izgreda među kojima je najčešće bila riječ o paljenju guma i postavljanju prepreka na prometnicama zbog čega su se dogodile i dvije prometne nesreće, izvijestila je jutros zadarska Policijska uprava.

Zbog zapaljenih guma i postavljenih prepreka promet na pojedinim dijelovima ceste između Zadra i Pakoštana, te Zadra i Benkovca bio je otežan, a povremeno i blokiran.

Jedna prometna nesreća dogodila se u Biogradu a druga na ulazu u Pakoštane i to zbog naleta na prepreke postavljene na cesti. Srećom nije bilo ozlijeđenih osoba, a zahvaljujući cjelonoćnoj i brzoj intervenciji vatrogasaca, djelatnika Hrvatskih cesta i policije ceste su očišćene i prohodne za sav promet.

Policija također navodi da je na području grada Zadra, Biograda, Bibinja, Svetog Filipa i Jakova i Pakoštana zabilježeno i rušenje borova na cestu, paljenje kontejnera, razbijanje autobusnih čekaonica, bacanje zapaljivih boca na prometnice i slično. Nije bilo ozlijeđenih osoba.

Zadarska policija poziva građane da se u izražavanju svojih prosvjeda suzdrže od nasilja i da poštuju pravne propise RH, posebice Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira jer ovakvi izgredi mogu ozbiljno ugroziti sigurnost građana, stoji u jutrošnjem policijskom priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙