FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rad "Laboratoriuma" među deset savršenih

ZAGREB, 8. prosinca 2005. (Hina) - Rad hrvatskog dizajnerskog studija"Laboratoriuma" uvršten je među 10 najboljih dizajnerskih djela"Perfect 10" u protekloj godini u izboru američkog časopisa zavizualno oblikovanje "How", priopćeno je iz "Laboratoriuma".
ZAGREB, 8. prosinca 2005. (Hina) - Rad hrvatskog dizajnerskog studija "Laboratoriuma" uvršten je među 10 najboljih dizajnerskih djela "Perfect 10" u protekloj godini u izboru američkog časopisa za vizualno oblikovanje "How", priopćeno je iz "Laboratoriuma".

Nagrađeni rad pod nazivom "Goat Island", posebno izdanje časopisa Fakcija nastalo u suradnji s Čikaškom kazališnom skupinom, izradili su autori Ivana Vučić i Orsat Franković.

Isti rad je nagrađen zlatom na međunarodnom natjecanju ""iF Communication Design Award 2005" u rujnu u Hannoveru.

Godišnju nagradu "Perfect 10" (10 savršenih) hrvatski su autori dobili u jakoj konkurenciji od sto finalista, čime je još jednom potvrđena međunarodna kvaliteta "Laboratoriuma" i hrvatskog dizajna uopće.

Studio za vizualno oblikovanje "Laboratorium" osnovali su 2001. u Zagrebu dizajneri Ivana Vučić i Orsat Franković, a u različitim projektima vizualnog oblikovanja surađuju s domaćim i stranim tvrtkama te s hrvatskim kulturnim ustanovama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙