FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nagrade grada Zadra pojedincima i ustanovama

ZADAR, 21. studenog 2005. (Hina) - Zadarsko je Gradsko vijeće nadanašnjoj sjednici odlučilo dodijeliti Nagradu grada Zadra za životnodjelo ili jednogodišnje rezultate zaslužnim pojedincima i ustanovama,a nagrade će im biti uručene 24. studenoga na svečanoj sjednici upovodu Dana grada.
ZADAR, 21. studenog 2005. (Hina) - Zadarsko je Gradsko vijeće na današnjoj sjednici odlučilo dodijeliti Nagradu grada Zadra za životno djelo ili jednogodišnje rezultate zaslužnim pojedincima i ustanovama, a nagrade će im biti uručene 24. studenoga na svečanoj sjednici u povodu Dana grada.

Nagrada grada Zadra za životno djelo dodijelit će se prof. Petru Vrbančiću iz Zadra za izvanredne rezultate, naročite uspjehe i najviše zasluge u glazbenoj umjetnosti.

Nagrada grada Zadra dodijelit će se, odlučeno je, dr. Tihomilu Maštroviću za zapažene rezultate i zasluge u znanosti i kulturi, Gimnaziji "Vladimira Nazora" za zapažene rezultate i zasluge u školstvu, Tankerskoj plovidbi d. d. iz Zadra za rezultate i zasluge u pomorskom gospodarstvu, Seniorskom osmercu s kormilarom za športske rezultate i Jedriličarskoj posadi Šime Fantela - Igor Marenić također za športske rezultate.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙