FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Priština: Jedna osoba je ubijena, dvije su ranjene

PRIŠTINA,8. prosinca 2005.(Hina) - Jedna je osoba ubijena, a dvije suranjene u oružanom incidentu koji se u srijedu kasno navečer dogodio usamom središtu Prištine, a vijest o tome potvrdio je glasnogovornikKosovske policijske službe Refki Morina.
PRIŠTINA,8. prosinca 2005.(Hina) - Jedna je osoba ubijena, a dvije su ranjene u oružanom incidentu koji se u srijedu kasno navečer dogodio u samom središtu Prištine, a vijest o tome potvrdio je glasnogovornik Kosovske policijske službe Refki Morina.

Morina je kazao kako je postrojba istražne Kosovske policijske službe na mjestu događaja te da je blokirala taj inače vrlo prometni dio glavnog grada Kosova. On je dodao kako je policija na tragu počiniteljima incidenta. Pojedinosti o identitetu ubijene osobe i dvoje ranjenih te o motivima zločina nisu objavljene.

Lokalni prištinski mediji objavili su kasno navečer da su se tijekom večeri čule eksplozije u prištinskom naselju Arberia, no Kosovska policijska služba službeno nije potvrdila te informacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙