FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosovo: Međunacionalni incident u Gračanici

PRIŠTINA,1.prosinca 2005.(Hina) - Najmanje šest Albanaca zadobilo jeozljede tijekom napada skupine lokalnih Srba u Gračanici, nedalekoPrištine, koji su blokirali magistralnu cestu Priština-Gnjilane ikamenovali vozila, priopćio je u četvrtak glasnogovornik Kosovskepolicijske službe Refki Morina.
PRIŠTINA,1.prosinca 2005.(Hina) - Najmanje šest Albanaca zadobilo je ozljede tijekom napada skupine lokalnih Srba u Gračanici, nedaleko Prištine, koji su blokirali magistralnu cestu Priština-Gnjilane i kamenovali vozila, priopćio je u četvrtak glasnogovornik Kosovske policijske službe Refki Morina.

Morina je kazao kako skupina 40 od mladih Srba, pretežito srrednjoškolaca, oštetila najmanje 10 vozila koja su se kretala tijekom jutra po toj magistralnoj cesti koja prolazi kroz Gračanicu, mjesto nastanjeno Srbima, četiri km jugoistočno od Prištine.

U Kliničkom centru u Prištini zadržano je na liječenju troje ozlijeđenih, koji su prema riječima liječnika izvan životne opasnosti, dok su ostali nakon dobivanja prve liječničke pomoći pušteni kućama.

"Jučerašnje ranjavanje jednog srpskog mladića u obližnjem selu Sušica nedaleko Prištine, kojeg su ranili za sada nepoznati napadači, mogao je biti povod nezadovoljstva skupine lokalnih Srba koji su izazvali jutrošnji incident", izjavio je novinarima glasnogovornik Kosovske policijske službe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙