FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosovo: Dvije osobe ozlijeđene na tržnici u Štrpcu, detonacija u Prištini

PRIŠTINA,17. studenoga 2005.(Hina) - Dvije osobe ozlijeđene su učetvrtak prijepodne u eksploziji koja se dogodila na tržnici u Štrpcu,mjestu na jugu Kosova nastanjenom pretežito srpskim stanovništvom.
PRIŠTINA,17. studenoga 2005.(Hina) - Dvije osobe ozlijeđene su u četvrtak prijepodne u eksploziji koja se dogodila na tržnici u Štrpcu, mjestu na jugu Kosova nastanjenom pretežito srpskim stanovništvom.

Prema raspoloživim informacijama, povrijeđeni su jedan srpski mladić te jedan Albanac, vlasnik kamiona koji je u eksploziji uništen.

Policija nije dala službeno priopćenje o okolnostima i motivima eksplozije, ali se pretpostavlja kako je najvjerojatnije ispod uništenog kamiona bila podmetnuta eksplozivna naprava.

Policija istražuje ovaj incident.

U središtu Prištine u srijedu navečer je odjeknula snažna eksplozija, kada je jedan pripadnik Kosovske policijske službe ušao u službeno policijsko vozilo. Vozilo je oštećeno od detonacije, ali nitko nije ozlijeđen. Eksplozija se dogodila u blizini glavnog sjedišta UNMI-a i glavnog stožera policije na Kosovu. Policija još uvijek nije objavila pojedinosti o detonaciji niti o mogućim motivima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙