FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tamagotchiji na mobitelima

TOKIO, 5. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Korisnici mobilnih telefona uEuropi imat će uskoro priliku ponovno "uzgajati" svoje virtualneljubimce Tamagotchije.
TOKIO, 5. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Korisnici mobilnih telefona u Europi imat će uskoro priliku ponovno "uzgajati" svoje virtualne ljubimce Tamagotchije.

Tvrtka Bandai Networks i njezina francuska podružnica Bandai S.A. i Living Mobile GmbH, ogranak Walt Dinsey Internet Groupe, najavili su u ponedjeljak da planiraju razviti igricu Tamagotchi za europske korisnike mobilnih uređaja te da će reklamiranje početi ovaj mjesec.

Igrica koju je prvi predstavio Bandai Co. 1996. godine, prodana je u 40 milijuna primjeraka i vrlo se brzo raširila među japanskim potrošačima koji su se oduševili stvarčicom veličine dlana s ekranom od tekućeg kristala.

Vlasnici igračke pritišću tipke kako bi nahranili virtualnog ljubimca, igrali se s njim ili mu davali lijek, a Tamagotchi će se razvijati ovisno o brizi koja mu bude posvećena. Ako ga se zanemari, Tamagotchi će umrijeti.

Tamogotchi počinje razvoj kao malo jaje i prolazi kroz faze od bebe do djeteta zatim tinejdžera i na kraju odrasle dobi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙