FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obilježena 15. obljetnica poslovanja prijevozničke kompanije Ralu

ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Prijevoznička kompanija Raluobilježila je 15. godina poslovanja, a kako je istaknuto nasvečanosti, na kraju 15. godine poslovanja tvrtka je ostvarila 130milijun kuna prihoda, vlastitim vozilima prešla oko 11 milijunakilometara te prevezla gotovo 280.000 tona robe, objavili su iz Lure.
ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Prijevoznička kompanija Ralu obilježila je 15. godina poslovanja, a kako je istaknuto na svečanosti, na kraju 15. godine poslovanja tvrtka je ostvarila 130 milijun kuna prihoda, vlastitim vozilima prešla oko 11 milijuna kilometara te prevezla gotovo 280.000 tona robe, objavili su iz Lure.

Ralu danas raspolaže s voznim parkom od 80 suvremeno opremljenih kompozicija uključujući najmodernije opremljene hladnjače i cisterne, ukupnog dnevnog kapaciteta od 1.800 tona, prosječne starosti od 3 godine te zapošljava više od 160 djelatnika.

U suvremenu opremu uloženo je oko 10 milijuna kuna.

U vlasništvu tvrtke je poslovni prostor od 35.000 četvornih metara u Sesvetama kraj Zagreba u kojem su smještene poslovne prostorije, praonica vozila, vlastita benzinska crpka te mehaničarska radionica.

Uz vodeću poziciju u domaćem cestovnom prijevozništvu, RALU je etabliran i na inozemnom tržištu distribuirajući robu diljem Europe.

(Hina) xpp/xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙