FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HypoVereinsbank povećao zaradu prije preuzimanja

MUENCHEN, 10. studenog 2005. (Hina/Dpa) - HypoVereinsbank, njemačkabanka s uvelike razvijenim poslovanjem u istočnoj Europi, lagano jepovećala dobit u trećem tromjesečju, svega nekoliko tjedana prije negoje talijanska banka UniCredit započela s njezinim preuzimanjem.
MUENCHEN, 10. studenog 2005. (Hina/Dpa) - HypoVereinsbank, njemačka banka s uvelike razvijenim poslovanjem u istočnoj Europi, lagano je povećala dobit u trećem tromjesečju, svega nekoliko tjedana prije nego je talijanska banka UniCredit započela s njezinim preuzimanjem.

Ta banka sa sjedištem u Muenchenu izvijestila je o dobiti od 324 milijuna eura, što je 10 milijuna eura više u odnosu na treće tromjesečje prošle godine.

Operativna dobit porasla je u tom razdoblju 57 posto, na 676 milijuna eura uslijed povećanja zarade od kamata i provizija.

Banka je priopćila da je njezin dio poslovanja u Austriji te srednjoj i istočnoj Europi stvorio operativnu dobit od 713 milijuna eura nakon devet mjeseci, što je gotovo za trećinu više u odnosu na usporedno razdoblje prošle godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙