FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Britanski pjevač Pete Doherty uhićen zbog posjedovanja droge

LONDON , 1. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Britanska rock zvijezdaPete Doherty, poznat i po vezi s top modelom Kate Moss, priveden je usrijedu ujutro u londonsku policijsku postaju zbog posjedovanja droge,izvijestili su u četvrtak policijski izvori.
LONDON , 1. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Britanska rock zvijezda Pete Doherty, poznat i po vezi s top modelom Kate Moss, priveden je u srijedu ujutro u londonsku policijsku postaju zbog posjedovanja droge, izvijestili su u četvrtak policijski izvori.

Doherty (26) uhićen je u srijedu rano ujutro u zapadnom Londonu. "Policija je zaustavila automobil koji je 'krivudao' po cesti. Kod 26-godišnjeg muškarca koji je upravljao vozilom pronađena je droga", izvijestila je policija.

"Doherty je uhićen zbog posjedovanja prvoklasne droge (u koju spadaju heroin, kokain i amfetamini) te je priveden u zapadnu londonsku policijsku postaju", stoji u policijskom priopćenju.

Za posjedovanje spomenutih vrsta droge u Britaniji se može dobiti kazna zatvora od sedam godina. Novinari nisu uspjeli doći do Dohertyjeva glasnogovornika kako bi komentirao događaj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙