FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bowyer platio odštetu studentu

LEEDS, 30. studenog 2005. (Hina/STA) - Vezni igrač engleskog nogometnogpremierligaša Newcastle Uniteda, Lee Bowyer postigao je izvansudskunagodbu sa studentom azijskog porijekla Sarfrazom Najeibom, kojeg suBowyer, njegov tadašnji suigrač iz Leeds Uniteda, Jonathan Woodgate injihovi prijatelji pretukli ispred noćnog kluba u Leedsu u siječnju2000. godine.
LEEDS, 30. studenog 2005. (Hina/STA) - Vezni igrač engleskog nogometnog premierligaša Newcastle Uniteda, Lee Bowyer postigao je izvansudsku nagodbu sa studentom azijskog porijekla Sarfrazom Najeibom, kojeg su Bowyer, njegov tadašnji suigrač iz Leeds Uniteda, Jonathan Woodgate i njihovi prijatelji pretukli ispred noćnog kluba u Leedsu u siječnju 2000. godine.

Woodgate je na suđenju proglašen krivim, no izbjegao je odlazak u zatvor, a osuđen je na 100 sati društveno korisnog rada. Lee Bowyer je oslobođen optužbe, no ipak je pristao isplatiti 170.000 funti odštete Najeibu.

"Isplata odštete ne znači Bowyerovo priznanje krivnje. On i dalje tvrdi da nije načinio ništa loše i nije sudjelovao u tučnjavi," poručili su odvjetnici igrača, koji je trenutačno član Newcastle Uniteda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙