FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Previše skraćena kosa frizerski salon koštala 2000 dolara

TOKIO, 17. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Jedan japanski frizerskisalon mora isplatiti 240.000 jena odštete (2.000 dolara) ženi koja jepodnijela tužbu jer ju je frizerka prekratko ošišala i obojala jojkosu krivom bojom.
TOKIO, 17. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Jedan japanski frizerski salon mora isplatiti 240.000 jena odštete (2.000 dolara) ženi koja je podnijela tužbu jer ju je frizerka prekratko ošišala i obojala joj kosu krivom bojom.

Tokijski sud donio je odluku u korist 27-godišnje hostese jednog kabaret kluba koja je navela u svojoj tužbi da je frizura utjecala na obavljanje njezinog posla, objavile su u četvrtak novine na engleskom jeziku Daily Yomiuri.

Frizura jako utječe na izgled i na samopouzdanje. Ona je važna za jednu hostesu cabaret cluba koja treba biti privlačna, navodi se u pojašnjenju presude koje su prenijele novine.

Žena je tražila odštetu u visini od šest milijuna jena (50.350 dolara) s kojom bi, među ostalim, pokrila troškove stavljanja ekstenzija, navodi se u novinama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙