FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dječja bolnica: operacijom spašen prst djevojčice

ZAGREB, 5. prosinca 2005. (Hina) - Dežurna kirurška ekipa Klinike zadječje bolesti u subotu je operacijom uspješno spojila gotovo otkinutidio prsta šestogodišnje djevojčice, izvješćeno je danas iz bolnice uKlaićevoj.
ZAGREB, 5. prosinca 2005. (Hina) - Dežurna kirurška ekipa Klinike za dječje bolesti u subotu je operacijom uspješno spojila gotovo otkinuti dio prsta šestogodišnje djevojčice, izvješćeno je danas iz bolnice u Klaićevoj.

K. P. iz Lekeničkih Drežana kod Siska je tijekom kolinja gurnula desnu šaku među noževe stroja za mljevenje mesa koji je otkinuo i nagnječio članak četvrtog prsta desne šake, koji je ostao visiti na tankom tračku kože.

Djevojčica je u Dječju bolnicu primljena u subotu u 21,20 sati, a plastično-rekonstrukcijski zahvat obavljen je za pola sata. Djevojčica se zasad dobro oporavlja na odjelu za plastičnu kirurgiju i opekline.

Hitna kirurška služba Dječje bolnice upozorava sve koji u ovih dana kolju svinje - čuvajte svoju djecu! Dalje od noževa, vrele vode i mašina za mljevenje mesa!

Svake godine u doba kolinja u Dječju bolnicu prime između 20 i 30 djece, između dvije i 10 godina starosti, s teškim opekotinama ili ozljedama od noža, ističu u Hitnoj kirurškoj službi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙