FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dvogodišnji dječak u vrtić došao s dva paketića kokaina

PHILADELPHIA, 3. prosinca 2005. (Hina/AP) - Dvogodišnji dječak jeodvojen od obitelji i njegova bi majka mogla biti optužena nakon štose dijete u vrtiću pojavilo s dva paketića kokaina, a pretragomdžepova njegove jakne pronađeno je još devet paketića, objavila jeamerička policija.
PHILADELPHIA, 3. prosinca 2005. (Hina/AP) - Dvogodišnji dječak je odvojen od obitelji i njegova bi majka mogla biti optužena nakon što se dijete u vrtiću pojavilo s dva paketića kokaina, a pretragom džepova njegove jakne pronađeno je još devet paketića, objavila je američka policija.

Dječakova majka je privedena kada je došla po dijete u vrtić u petak. Policija je objavila da bi mogla biti optužena za nanošenje štete dobrobiti djeteta.

Dijete je pričalo o drogi, ali nije jasno koliko je razumjelo o čemu se radi. Prema policiji, dijete je kazalo da je drogu uzelo sa stola u kući. "Mislim da ni jedno dvogodišnje dijete nije svjesno što posjeduje", kazao je policajac John Darby.

Policija je pretragom kuće u kojoj dječak živi s majkom i petogodišnjom sestrom, te bar još jednom odraslom osobom pronašla manju količinu marihuane i kokaina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙