FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lopov ukrao automobil - i dijete

BEOGRAD, 22. studenog 2005. (Hina/DPA) - Kratko zaustavljanje da bi sekupio poklon pretvorilo se u noćnu moru za jednog Beograđanina kada jelopov ukrao automobil i dijete koje je spavalo unutra, piše dnevnikBlic u utorak.
BEOGRAD, 22. studenog 2005. (Hina/DPA) - Kratko zaustavljanje da bi se kupio poklon pretvorilo se u noćnu moru za jednog Beograđanina kada je lopov ukrao automobil i dijete koje je spavalo unutra, piše dnevnik Blic u utorak.

Muškarac koji je išao na zabavu parkirao je svoju Škodu i 'skoknuo' do kioska u središtu Beograda kako bi kupio poklon u ponedjeljak navečer. Ostavio je automobil u pogonu kako bi unutra bilo toplo radi devetogodišnjeg djeteta koje je spavalo.

U pet minuta koliko mu je trebalo da obavi kupovinu lopov je jednostavno sjeo na vozačko mjesto i odjurio, a otac to nije primjetio dok se nije vratio do automobila.

Otac je odmah pozvao policiju koja je pronašla dijete sat i pol kasnije na uglu ulice nekoliko kilometara dalje. Dijete je bilo dezorijentirano i zbunjeno.

"Otac me probudio i rekao mi da izađem iz auta", kazao je dječak policiji ne znajući da ga je iz auta izbacio lopov. Automobil nije pronađen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙