FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gruzijske vlasti predlažu legalizaciju marihuane

TBILISSI, 12. studenog 2005. (Hina) - Gruzijski odbor za suzbijanjedroge predložio je da se legalizira marihuana, ocijenivši da će setako smanjiti potrošnja teških droga i kriminal u svezi s time,izjavila je direktorica državnog odbora Tamara Sirbiladze.
TBILISSI, 12. studenog 2005. (Hina) - Gruzijski odbor za suzbijanje droge predložio je da se legalizira marihuana, ocijenivši da će se tako smanjiti potrošnja teških droga i kriminal u svezi s time, izjavila je direktorica državnog odbora Tamara Sirbiladze.

"Odbor za borbu protiv droge kani izraditi program za legalizaciju marihuane", istaknula je u četvrtak Sirbiladze.

"Odbor planira organizirati konferenciju uz sudjelovanje znanstvenika, liječnika i policijskih čelnika koji će raspravljati o toj temi", dodala je predsjednica.

Gruzijski liječnici su sa sumnjom dočekali zamisao.

"O legalizaciji marihuane počelo se govoriti s dolaskom na vlast Mihaila Saakašvilija čija je žena Nizozemka. Mislila sam da je to šala", začudila se Tamara Alpaidze, poznata gruzijska stručnjakinja za liječenje ovisnika.

"Svaka droga je otrov. Puno je važnije organizirati uspješan rad služba specijaliziranih za liječenje i sprječavanje ovisnosti", zaključila je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙