FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena edukativna računalna igra "Urban Jungle"

RIJEKA,24. studenoga 2005.(Hina) - Edukativna računalna igra "UrbanJungle", osmišljena kao trodimenzionalni simulator cestovnog prometa uRijeci, predstavljena je danas na 2. Međunarodnom sajmu novihtehnologija i proizvoda u Dvorani mladosti u Rijeci.
RIJEKA,24. studenoga 2005.(Hina) - Edukativna računalna igra "Urban Jungle", osmišljena kao trodimenzionalni simulator cestovnog prometa u Rijeci, predstavljena je danas na 2. Međunarodnom sajmu novih tehnologija i proizvoda u Dvorani mladosti u Rijeci.

Igru namijenjenu sudionicima u prometu, posebice školarcima, osmislila je skupina od sedam autora iz Rijeke.

Sastoji se od većeg broja zadataka, a cilj je da igrač, poštujući prometna pravila pri sudjelovanju u prometu, učini što manje prekršaja.

Promet u igri odvija se na prometnicama napravljenima po uzoru na stvarne prometnice u Rijeci, a oglašivači u takvom virtualnom gradu mogu zakupiti oglasne prostore na za to predviđenim mjestima.

Računalna igra "Urban Jungle" bit će besplatna za hrvatsko tržište, a distribuirat će se internetom i putem informatičkih časopisa.

Izdavač nove računalne igre je Autoklub Rijeka, produkciju je napravila tvrtka Urban Development, a marketinški obradio Kreativni odjel.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙