FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 13. studenog 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 13. studenog 2005. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

PRAG - Najveća češka pivovara ponudila je 160 litara piva, što je prosječna godišnja potrošnja za svakog stanovnika Češke, svakom igraču češke nogometne vrste bez obzira na rezultat u ogledu s Norveškom o kojem ovisi odlazak na svjetsko nogometno prvenstvo u Njemačku 2006. godine. "Želimo priznati postignuća ekipe u najtežoj kvalifikacijskoj skupini za svjetsko nogometno prvenstvo", kazao je glasnogovornik pivovare. Igrači će moći pokupiti svoju nagradu tek nakon druge utakmice s Norveškom koja se igra 16. studenoga u Pragu. U prvoj utakmici u Oslu Češka je pobijedila Norvešku rezultatom 0-1.

STOCKHOLM - Iako imaju rijetko probleme s pijanim životinjama sklonima neredima, stanovnici jednog umirovljeničkog doma u južnoj Švedskoj morali su se suočiti s oboje: parom pijanih losova koji su im porazbijali prostorije. Losovi - ženka i njeno mlado - napili su se tijekom vikenda jedući fermentirane jabuke koje su pronašli ispred umirovljeničkog doma u Sibbhultu. Policija ih je uspjela jednom otjerati, ali su se nespretne životinje vratile po još slatkog voća. Taj drugi put losovi su bili pijani i agresivni zbog čega je policija morala pozvati lovca s psom da ih otjera. Policija ih nije lovila ali se potrudila da sve jabuke budu uklonjene. U umirovljeničkom domu nitko nije ozlijeđen.

LOS ANGELES - Glumci Brad Pitt i Angelina Jolie omiljene su zvijezde s kojima bi obožavatelji voljeli biti na fotografijama, pokazali su rezultati istraživanja kojeg je proveo TakeGreatPictures.com. Istraživanje je pokazalo da bi najviše ispitanika voljelo biti na slikama s Bradom Pittom više nego s bilo kojom drugom muškom zvijezdom i s Angelinom Jolie više nego s bilo kojom drugom ženskom zvijezdom. Brad Pitt je s 36,1 posto potukao Johnnyja Deppa za samo 60 glasova. Konkurentica koja se najviše približila Angelini Jolie je Halle Berry sa samo 42 glasa iz 'Lare Croft' koja je osvojila 25,6 posto glasova. Jennifer Aniston, bivša supruga Brada Pitta osvojila je također zavidan broj glasova - 23,2 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙