FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UNICEF predstavio kolekciju božićnih proizvoda i čestitki

ZAGREB, 29. studenoga 2005. (Hina) - Ručno rađeni papir iz Nepala,svijeće iz Južne Afrike i obojane tikvice iz Perua dio su danaspredstavljenih proizvoda UNICEF-ove ovogodišnje božićne kolekcije,čijom prodajom ta organizacija dijelom financira svoj rad.
ZAGREB, 29. studenoga 2005. (Hina) - Ručno rađeni papir iz Nepala, svijeće iz Južne Afrike i obojane tikvice iz Perua dio su danas predstavljenih proizvoda UNICEF-ove ovogodišnje božićne kolekcije, čijom prodajom ta organizacija dijelom financira svoj rad.

Izbor proizvoda iz svijeta koji je UNICEF za svoju kolekciju prikupljao tijekom 2005., predstavlja svijet u malom i multikulturalnost same organizacije, rečeno je na predstavljanju.

Ambasadorica dobre volje, glumica, Bojana Gregorić, rekla je da je UNICEF jedina agencija UN-a koja se financira isključivo iz donacija vlada, tvrtki i građana te kroz prodaju čestitki, kalendara i drugih proizvoda.

Prva UNICEF-ova čestitka nastala je prema crtežu koji je 1949. kao znak zahvale toj organizaciji nacrtala sedmogodišnja Čehoslovakinja.

UNICEF u Hrvatskoj sada provodi dvije akcije - Stop nasilju među djecom i Svako dijete treba obitelj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙