FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Basler osiguranje ostvarilo 4,5 milijuna eura premije

ZAGREB, 29. studenog 2005. (Hina) - Basler osiguranje d.d. i Baslerživotno osiguranje d.d. u 2005. godini ostvarili su ukupno 4,5milijuna eura premije, danas u portfelju imaju 11.100 klijenata, a uzadnjih pet godina realizirali su prosječan premijski prirast od 84posto, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare povodompetogodišnjice poslovanja tog osiguranja u Hrvatskoj.
ZAGREB, 29. studenog 2005. (Hina) - Basler osiguranje d.d. i Basler životno osiguranje d.d. u 2005. godini ostvarili su ukupno 4,5 milijuna eura premije, danas u portfelju imaju 11.100 klijenata, a u zadnjih pet godina realizirali su prosječan premijski prirast od 84 posto, istaknuto je na današnjoj konferenciji za novinare povodom petogodišnjice poslovanja tog osiguranja u Hrvatskoj.

Govoreći o ciljevima za naredno razdoblje čelni ljudi tvrtke naveli su daljnji prodor na tržište u liječničkom i stomatološkom segmentu, s novim produktima i uslugama, razvoj posebnih produkata i usluga za svoje klijente, olakšanje pristupa njihovim produktima i uslugama radi povećanja konkurentnosti te stalno podizanje razine produktivnosti i profitabilnosti, koja će koncernu i njegovim "joint venture" partnerima - liječničkim komorama osigurati visoku stopu povrata na uloženi kapital.

Cilj je također, kako je rečeno, proširiti se na tržišta bivše Jugoslavije.

Basler grupa jedna je od najuspješnijih osiguravateljnih grupa u Europi, a osim u Švicarskoj, aktivno posluju u Austriji, Belgiji, Luksemburgu, Njemačkoj, od 2000. godine u Hrvatskoj te od prije dva mjeseca u Slovačkoj.

U prvom polugodištu ove godine Basler grupa ostvarila je 218 milijuna švicarskih franaka neto dobiti, što je porast od 58 posto prema istom razdoblju lani. Premijski volumen narastao je za 2,8 posto, na 4,62 milijarde švicarskih franaka, a vlastiti kapital povećan je za 23 posto, na 4 milijarde franaka.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙