FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubojica 64-godišnjaka u Kaštelima poznat, ali nedostupan

SPLIT, 28. studenoga 2005.(Hina) - Splitsko-dalmatinska Policijskauprava objavila je danas kako je vještačenjem bioloških tragovautvrđeno da je 64-godišnjaka u Kaštelima, pronađena na stubištu kuće ukojoj je živio, ubio 28-godišnjak koji je s njim živio, i za kojim je,budući da je u bijegu, raspisana tjeralica.
SPLIT, 28. studenoga 2005.(Hina) - Splitsko-dalmatinska Policijska uprava objavila je danas kako je vještačenjem bioloških tragova utvrđeno da je 64-godišnjaka u Kaštelima, pronađena na stubištu kuće u kojoj je živio, ubio 28-godišnjak koji je s njim živio, i za kojim je, budući da je u bijegu, raspisana tjeralica.

Šezdesetčetverogodišnji Mijo Vidović, pronađen u nesvijesti 19. listopada od posljedica teških ozlijeda glave, prijeloma lubanje nanesena tupim predmetom, preminuo je 24. listopada u splitskoj Kliničkoj bolnici.

Identitet osumnjičenog za ubojstvo policija nije otkrila. Glasnogovornica PU-a Marina Kraljević-Gudelj kazala je kako je DNA vještačenjem bioloških ostataka pronađenih u stanu žrtve i krvi kod tijela žrtve potvrđena osnovana sumnja da je za Vidovićevu smrt odgovoran 28-godišnjak, otprije poznat policiji zbog počinjenja više kažnjivih djela. Protiv njega je podnesena kaznena prijava zbog ubojstva na temelju prikupljenih obavijesti i materijalnih dokaza. Danas je policija Županijskom državnom odvjetništvu podnijela posebno izvješće kao nadopunu navedenoj kaznenoj prijavi.

Miju Vidovića pretučena, u nesvijesti i odjevena samo u donje čipkasto rublje na stubištu kuće u Kaštel Lukšiću pronašla je susjeda i pozvala pomoć.

Policija je kriminalističkom obradbom otkrila da je na dan kad je pronađen, iz kuće izišao osumnjičeni mladić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙