FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sud u Muenchenu: doživotni zatvor ubojici modnog kreatora

MUENCHEN , 21. studenog 2005. (Hina/AFP) - Mladog Iračanina,potražitelja azila koji je nedavno priznao da je u siječnju ubioescentričnog njemačkog modnog kreatora Rudolpha Moshammera, sud uMuenchenu je osudio u ponedjeljak na kaznu doživotnog zatvora.
MUENCHEN , 21. studenog 2005. (Hina/AFP) - Mladog Iračanina, potražitelja azila koji je nedavno priznao da je u siječnju ubio escentričnog njemačkog modnog kreatora Rudolpha Moshammera, sud u Muenchenu je osudio u ponedjeljak na kaznu doživotnog zatvora.

Dvadesetšestogodišnji Herish Ali Abdullah priznao je 3. studenoga da je kablom zadavio žrtvu nakon svađe o plaćanju seksualne usluge.

"Car mode", koji ga je Rolls Roycem pokupio na središnjem kolodvoru Muenchena i odveo doma, odbio mu je platiti dogovorenih 2.000 eura za seksualni odnos.

Ubojica je uhićen u Muenchenu dan nakon što je 14. siječnja ubio kreatora koji je dizajnirao odjeću za mnoge pozante ličnosti, među ostalima i za kalifornijskog guvernera Arnolda Schwarzeneggera te slavnog tenora Josea Carrerasa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙