FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U nesreći hrvatskog autobusa blizu Postojne 11 ozlijeđenih

POSTOJNA, 28. studenog 2005. (Hina) - Jedanaest putnika ozlijeđeno je,od čega četiri teže, u prometnoj nesreći hrvatskog autobusa do koje jedošlo u ponedjeljak rano ujutro, u dva sata, na regionalnoj cestiKnežak - Iriska Bistrica.
POSTOJNA, 28. studenog 2005. (Hina) - Jedanaest putnika ozlijeđeno je, od čega četiri teže, u prometnoj nesreći hrvatskog autobusa do koje je došlo u ponedjeljak rano ujutro, u dva sata, na regionalnoj cesti Knežak - Iriska Bistrica.

Kako je rečeno na konferenciji za tisak PU Postojna, prema do sada prikupljenim informacijama, u autobusu riječkih registarskih oznaka, koji je vozio na relaciji Muenchen-Rijeka, bilo je 30 putnika.

Ozlijeđeno ih je 11, a svi osim jednoga su hrvatski državljani.

Nakon ukazane liječničke pomoći na mjestu nesreće, devet ih je upućeno u bolnicu u Izoli, dva u Ljubljanu. U međuvremenu je sedam lakše ozlijeđenih otpušteno, dok je četvero zbog težine ozljeda zadržano na daljem liječenju.

Kako je za HINA-u izjavio glasnogovornik PU Postojna Maks Oblak, po dosadašnjim podacima do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine autobusa na cesti na kojoj se upravo počeo hvatati snijeg. Autobus je u desnom zavoju najprije počelo zanositi na lijevu stranu, a onda je izletio s ceste i prevrnuo se na lijevi bok.

Ostali podaci o unesrećenima za sada nisu poznati, kao ni njihovo trenutačno stanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙