FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Uhićeni pola sata nakon neuspjele pljačke

ZAGREB, 28. studenog 2005. (Hina) - Pola sata nakon neuspjele pljačketrgovine u Bolničkoj ulici policija je jučer uhitila dvojicurazbojnika u čijem automobilu su pronađeni plinski pištolj i čarapa sprorezima za oči i usta.
ZAGREB, 28. studenog 2005. (Hina) - Pola sata nakon neuspjele pljačke trgovine u Bolničkoj ulici policija je jučer uhitila dvojicu razbojnika u čijem automobilu su pronađeni plinski pištolj i čarapa s prorezima za oči i usta.

Dvojica mladića od 20 i 22 godine jučer su se oko 18,30 sati osobnim automobilom "yugo" dovezli u ulicu II. Plemićko. Stariji je ostao u automobilu, dok je mlađi navukao na glavu čarapu s prorezima za oči i usta, koju su zajedno pripremili u njegovoj kući.

Mladi razbojnik uzeo je potom plinski pištolj od starijeg "kolege" i ušao u trgovinu. Naredio je prodavačici da mu preda novac, no kada mu je ona odgovorila da nema novca, razbojnik je odustao od pljačke i otrčao u automobil.

Nešto više od pola sata kasnije policijska ophodnja uočili je sumnjivi "yugo", pa su krenuli legitimirati dvojicu mladića. Tom je prilikom kod mlađeg osumnjičenog pronađen plinski pištolj i čarapa s prorezima za oči i usta. Obojica su privedena u policijsku postaju tijekom koje je, kažu u policiji, potvrđena sumnja da upravo njih dvojica stoje iza pokušaja pljačke trgovine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙