FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potjera po Zagrebu, pješak teško ozlijeđen

ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Policija je večeras, nakon potjerepo zagrebačkoj Trešnjevci, uhitila trojicu mladića u sklopu akcijepojačanih mjera nadzora zbog učestalih pljački.
ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Policija je večeras, nakon potjere po zagrebačkoj Trešnjevci, uhitila trojicu mladića u sklopu akcije pojačanih mjera nadzora zbog učestalih pljački.

Načelnik Ureda načelnika zagrebačke policije Krunoslav Borovec potvrdio je Hini da su mladići bježeći pred policijom u Opel Vectri, bez registracijskih oznaka, ispred zgrade RTL Televizije naletjeli i teško ozlijedili montažera te televizijske kuće.

Pješak je teško ozlijeđen, ali je izvan životne opasnosti i prebačen je u Traumatološku bolnicu, doznaje se u policiji.

Trojica mladića od prije su poznata policiji zbog zloporaba droga, a razlog bijega i okolnosti događaja još se uvijek utvrđuju.

Potjera je počela nakon što je policijska ophodnja oko 19 sati na Novoj cesti pokušala zaustaviti automobil bez registracijskih oznaka, u kojemu su bila dvojica mladića iz Hrvatske (1986. i 1984.) i jedan iz BiH (1983.)

Međutim, kako na policijski znak automobil nije stao, započela je potjera u smjeru Krapinske ulice pri čemu su na zebri udarili pješaka. No, ni nakon toga se nisu zaustavili, sve dok nisu naletjeli na kolonu automobila, nakon čega ih je policija uspjela zaustaviti i privesti.

Zbog velikog broja razbojstava zagrebačka policija osnovala je posebni tim sastavljen od specijalnih i redovnih policajaca za prevenciju učestalih razbojstava, kojih je jučer i danas bilo desetak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙