FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na području PU zagrebačke relativno mirno

ZAGREB, 13. studenoga 2005. (Hina) - Na području Policijske upravezagrebačke u posljednja 24 sata evidentirano je 40-tak kaznenih djela- i to četiri razbojstva, tri razbojničke krađe, jedna drska krađa, 15teških krađa provaljivanjem, 10 krađa, jedna džepna krađa i četiriostala kažnjiva djela a ukradena su dva osobna automobila, izvijestilaje jutros zagrebačka policija.
ZAGREB, 13. studenoga 2005. (Hina) - Na području Policijske uprave zagrebačke u posljednja 24 sata evidentirano je 40-tak kaznenih djela - i to četiri razbojstva, tri razbojničke krađe, jedna drska krađa, 15 teških krađa provaljivanjem, 10 krađa, jedna džepna krađa i četiri ostala kažnjiva djela a ukradena su dva osobna automobila, izvijestila je jutros zagrebačka policija.

Na relativno kratkoj redovitoj konferenciji za novinare u PU zagrebačkoj rečeno je i da je obavljen je očevid 50 prometnih nesreća. U osam prometnih nesreća tri osobe su teško, a osam je lakše ozlijeđeno. Kod 42 prometne nesreće nastala je samo materijalna šteta.

O rezultatima pojačanog nadzora prometa tijekom Martinjskog vikenda zagrebačka policija nije iznijela podatke jer se oni još obrađuju, te će biti objavljeni kasnije.

U PU zagrebačkoj napominju da ni tijekom jutra nisu imali mnogo posla.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙