FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mostar: Dan nakon postavljanja oštećen spomenik Bruceu Leeju

MOSTAR, 27. studenog 2005. (Hina) - Mostarski spomenik heroju kung fufilmova Bruceu Leeju oštećen je u noći sa subote na nedjelju, samo dannakon njegova postavljanja u gradu na Neretvi, izvijestio je mostarskiinternetski portal Bljesak.info.
MOSTAR, 27. studenog 2005. (Hina) - Mostarski spomenik heroju kung fu filmova Bruceu Leeju oštećen je u noći sa subote na nedjelju, samo dan nakon njegova postavljanja u gradu na Neretvi, izvijestio je mostarski internetski portal Bljesak.info.

Na spomeniku nekadašnjoj planetarnoj filmskoj zvijezdi borilačkih vještina oštećene su nunčake, istočnjačko oružje koje se sastoji od dvije palice i lanca koji ih povezuje.

Kako izvješćuje Bljesak, izgred je prijavljen Hercegovačko-neretvanskoj policiji koja nakon više sati nije obavila očevid.

Postavljanje spomenika Bruceu Leeju inicirala su dvojica Mostaraca Nino Raspudić i Veselin Gatalo kako bi odgovorili na etničku podjelu grada na Neretvi.

Ispod spomenika Bruceu Leeju, u njegovom prepoznatljivom borilačkom stavu, stoji natpis: "Tvoj Mostar".

Mostarska skulptura prvi je u svijetu postavljeni spomenik Bruceu Leeju, a samo dan kasnije spomenik legendi kung fua dobio je u nedjelju i Hong Kong.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙