FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 25. do 28. studenog

ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Zagrebuidućih će dana biti nepovoljne, što može uzrokovati tegobe kod ljudiosjetljivijih na vrijeme i kroničnih bolesnika, izvijestio je danasZavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 24. studenog 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Zagrebu idućih će dana biti nepovoljne, što može uzrokovati tegobe kod ljudi osjetljivijih na vrijeme i kroničnih bolesnika, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

Relativno poboljšanje biometoroloških prilika očekuje se tek za ponedjeljak, a do tada bi osobe osjetljive na vrijeme mogle osjećati umor i glavobolju, a noću poteškoće sa snom.

U iduća tri dana kronični srčani i reumatski bolesnici osjetljivi na vrijeme mogu očekivati tegobe, a plućni, srčani i reumatski bolesnici trebaju ograničiti tjelesni napor i boravak na otvorenom.

Astmatičarima se preporučuje da prilikom boravka na otvorenom zaštite nos i usta, a bolesnici s anginom pektoris trebaju imati pri sebi nitroglicerinski lijek brzog djelovanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙