FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 22. do 24. studenog

ZAGREB, 21. studenog 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskojidućih će dana, zbog utjecaja ciklone, biti nepovoljne, pa bi ljudiosjetljivi na vrijeme i kronični bolesnici mogli osjećati tegobeuzrokovane vremenom, izvijestio je danas Državni hidrometeorološkizavod.
ZAGREB, 21. studenog 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Hrvatskoj idućih će dana, zbog utjecaja ciklone, biti nepovoljne, pa bi ljudi osjetljivi na vrijeme i kronični bolesnici mogli osjećati tegobe uzrokovane vremenom, izvijestio je danas Državni hidrometeorološki zavod.

U utorak zbog utjecaja visinske ciklone i kruženja vlažnog i nestabilnog zraka biometeorološke će prilike biti razmjerno nepovoljne. Meteoropati bi se mogli žaliti na glavobolju, imati slabiji san i poteškoće s koncentracijom. Kod reumatičara bi se mogli pojaviti bolovi, a tegobe bi mogli imati i kronični srčani bolesnici.

U srijedu će prilike biti nepovoljne. Meteoropati će se žaliti na glavobolju, razdražljivost i poteškoće sa snom, a tegobe uzrokovane vremenom biti će prisutne i kod kroničnih bolesnika. Jak vjetar pojačavat će osjet hladnoće, pa je potrebna primjerena zaštita.

U četvrtak se nastavlja razdoblje nepovoljnih biometeoroloških prilika. Meteoropati bi se mogli žaliti na razdražljivost, neraspoloženje i poteškoće s koncentracijom. Reumatičari bi mogli patiti od bolova, a poteškoće su moguće i kod srčanih bolesnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙