FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 8. do 11. studenog

ZAGREB, 7. studenog 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebuidućih će se dana popraviti, te će se od srijede vremenske prilikepozitivno odraziti na raspoloženje i san ljudi, izvijestio je danasZavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 7. studenog 2005. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebu idućih će se dana popraviti, te će se od srijede vremenske prilike pozitivno odraziti na raspoloženje i san ljudi, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U utorak relativno nepovoljne biometeorološke prilike mogu u osjetljivih ljudi djelovati na raspoloženje, a moguće su i manje poteškoće s koncentracijom. Kronični plućni bolesnici trebaju izbjegavati tjelesni napor, a astmatičarima se ujutro savjetuje oprez zbog magle. Kronični srčani bolesnici osjetljivi na vremenske promjene mogli bi imati tegoba uzrokovanih vremenom. Preporučuje im se redovito uzimanje lijekova te nošenje sa sobom nitroglicerinskog lijeka brzog djelovanja. Reumatski bolesnici ne bi trebali imati dodatnih tegoba. Zrak je dobre kvalitete, bez prisustva peluda, a ultravioletno zračenje nisko (jačina 1-2).

U srijedu će se relativno povoljne biometeorološke prilike pozitivno odraziti na raspoloženje i san. Astmatičarima se preporučuje oprez ujutro zbog magle, dok kronični srčani i reumatski bolesnici ne bi trebali imati dodatnih tegoba uzrokovanih vremenom.

U četvrtak će se povoljna situacija pozitivno odraziti na raspoloženje i san. Astmatičarima se ujutro preporučuje oprez zbog magle, dok kronični srčani i reumatski bolesnici ne bi trebali imati dodatnih tegoba uzrokovanih vremenom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙