FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 1. do 3. studenog

ZAGREB, 31. listopada 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Zagrebuidućih će dana biti relativno nepovoljne, što može prouzročiti tegobeljudima osjetljivim na vrijeme i kroničnim bolesnicima, izvijestio jedanas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 31. listopada 2005. (Hina) - Biometeorološke prilike u Zagrebu idućih će dana biti relativno nepovoljne, što može prouzročiti tegobe ljudima osjetljivim na vrijeme i kroničnim bolesnicima, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U utorak relativno nepovoljne biometeorološke prilike mogu u osjetljivih osoba prouzročiti pojačani dnevni umor, smetnje koncentracije, nervozu i glavobolju. Kroničnim plućnim bolesnicima i astmatičarima preporučuje se izbjegavanje tjelesnih napora, a ujutro oprez zbog magle. Kronični srčani i reumatski bolesnici mogli bi imati tegoba uzrokovanih vremenom. Zrak je dobre kvalitete, bez prisustva peluda, a ultravioletno zračenje je nisko (jačina 1-3).

U srijedu nepovoljne prilike mogu u osjetljivih ljudi prouzročiti pojačani dnevni umor, smetnje koncentracije, nervozu i glavobolju. Kroničnim plućnim bolesnicima i astmatičarima preporučuje se izbjegavanje tjelesnih napora, a ujutro oprez zbog magle. Kronični srčani i reumatski bolesnici mogli bi imati tegoba uzrokovanih vremenom.

U četvrtak relativno nepovoljne biometeorološke prilike mogu u osjetljivih prouzročiti pojačani dnevni umor, smetnje koncentracije, nervozu i glavobolju. Kroničnim plućnim bolesnicima i astmatičarima preporučuje se izbjegavanje tjelesnih napora, a ujutro oprez zbog magle i pojačane vlažnosti. Kronični srčani i reumatski bolesnici mogli bi imati tegoba uzrokovanih vremenom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙