FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Islamabad: Angelina Jolie posjetila pakistanske izbjeglice

ISLAMABAD, 24. studenog 2005. (Hina/dpa) - Ambasadorica dobre voljeUNHCR-a, holivudska filmska zvijezda Angelina Jolie u četvrtak jedoputovala u Pakistan, gdje je posjetila područja opustošena razornimpotresom koji je tu regiju pogodio u listopadu.
ISLAMABAD, 24. studenog 2005. (Hina/dpa) - Ambasadorica dobre volje UNHCR-a, holivudska filmska zvijezda Angelina Jolie u četvrtak je doputovala u Pakistan, gdje je posjetila područja opustošena razornim potresom koji je tu regiju pogodio u listopadu.

"Ona je ovdje u poluprivatnom posjetu", rekla je glasnogovornica UNHCR-a Vivan Tan.

Jolie je u Pakistan doputovala sa svojim prijateljem Bradom Pittom. U njegovu je društvu posjetila improvizirano selo u području Gari Habibullah u kojemu su u šatorima smješteni preživjeli i oni koji su u potresu ostali bez domova.

Kamere su zabilježile susret dvoje glumaca sa ženama i djecom iz kampa. Pitt i Jolie izrazili su žaljenje i suosjećanje zbog nesreće koja ih je pogodila. "Šteta je još veća nego što se čini u televizijskim prijenosima. Svijet mora pomoći ovim ljudima u najvećoj mogućoj mjeri", rekla je Jolie.

U funkciji UN-ove ambasadorice, na koju je imenovana u kolovozu 2001. godine, Jolie je do sada posjetila dvadeset zemalja. U Pakistanu je bila već dva puta, 2002., i u travnju 2005. kada je ondje razgovarala s afganistanskim izbjeglicama i pakistanskim dužnosnicma.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙