FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HZMO predao HPB-Investu bazu podataka o članovima umirovljeničkog fonda

ZAGREB, 23. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski zavod za mirovinskoosiguranje (HZMO) priopćio je danas da je društvu za upravljanjeUmirovljeničkim fondom HPB-Investu d.o.o. predao bazu podataka očlanovima Umirovljeničkog fonda, kao i korisnicima mirovina koji nisustekli status člana Fonda, a koji su ušli u obračun obeštećenja.
ZAGREB, 23. studenog 2005. (Hina) - Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) priopćio je danas da je društvu za upravljanje Umirovljeničkim fondom HPB-Investu d.o.o. predao bazu podataka o članovima Umirovljeničkog fonda, kao i korisnicima mirovina koji nisu stekli status člana Fonda, a koji su ušli u obračun obeštećenja.

Upravni odbor Umirovljeničkog fonda je 15. studenog izabrao HPB-Invest d.o.o. za društvo za upravljanje Umirovljeničkim fondom.

HZMO je tom društvu dužan predati bazu podataka članova Fonda, temeljem koje će im društvo slati obavijesti o visini obeštećenja.

Baza sadrži podatke o 677.411 korisnika mirovina za koje se radio izračun obeštećenja, od čega je 426.309 ostvarilo pravo na obeštećenje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙