FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ericsson NT i BH Telecom potpisali ugovore vrijedne 2,5 milijuna eura

ZAGREB/SARAJEVO, 22. studenog 2005. (Hina) - Kompanija Ericsson NikolaTesla i BH Telecom, najveći nacionalni operator u Bosni i Hercegovini,potpisali su tri ugovora ukupne vrijednosti oko 2,5 milijuna eura,objavili su z Ericsson Nikole Tesle.
ZAGREB/SARAJEVO, 22. studenog 2005. (Hina) - Kompanija Ericsson Nikola Tesla i BH Telecom, najveći nacionalni operator u Bosni i Hercegovini, potpisali su tri ugovora ukupne vrijednosti oko 2,5 milijuna eura, objavili su z Ericsson Nikole Tesle.

Ovim ugovorima, kako su pojasnili, značajno će se proširiti i unaprijediti komunikacija korisnika u mrežama BH Telecoma na području mobilne i fiksne telefonije.

Prvi ugovor, vrijedan više od 1,6 milijuna eura, odnosi se na isporuku opreme Ericssona Nikole Tesle za proširenje postojećih kapaciteta baznih stanica i BSC softverskih licenci. Ovom investicijom, koja će se realizirati do konca 2005. godine, povećat će se kapacitet GSM mreže BH Telecoma, proširiti područja pokrivenosti GSM signalom te podići usluga mobilne komunikacije na višu razinu.

Predmet preostala dva ugovora jest područje fiksne telefonije, a riječ je o isporuci hardvera, softvera, montažnog materijala, rezervnih dijelova, te izvršenju usluga instalacije, implementacije i integracije za nove i proširenje postojećih pretplatničkih stupnjeva za područja Velike Kladuše (Direkcija Bihać) i Nemile (Direkcija Zenica).

Realizacijom ovih ugovora, vrijednih više od 845 tisuća eura, osigurat će se korisnicima usluga u fiksnoj mreži BH Telecoma na spomenutim područjima pristup novim, unaprijeđenim uslugama.

(Hina) xpp/xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙