FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EDUCA PLUS 8. studenog na Zagrebačkom velesajmu

ZAGREB, 25. listopada 2005. (Hina) - U sklopu Međunarodnog sajmainformacijske tehnologije INFO te sajma knjiga i učila INTERLIBER, naZagrebačkom velesajmu (ZV) će se 8. studenog održati 3. izložbacjeloživotnog učenja i razvoja ljudskih potencijala EDUCA PLUS.
ZAGREB, 25. listopada 2005. (Hina) - U sklopu Međunarodnog sajma informacijske tehnologije INFO te sajma knjiga i učila INTERLIBER, na Zagrebačkom velesajmu (ZV) će se 8. studenog održati 3. izložba cjeloživotnog učenja i razvoja ljudskih potencijala EDUCA PLUS.

Pokrovitelj ove izložbe je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i šprta, a organizatori ZV i Hrvatska gospodarska komora (HGK).

U sklopu izložbe, na kojoj će se predstaviti 20-ak poslovnih škola, 9. studenog će se održati i Međunarodna konferencija "Razvoj ljudskih potencijala", najavili su danas iz HGK.

Na toj će se konferenciji raspravljati o obrazovnom sustavu u Hrvatskoj, ulaganjima u ljudski potencijal i poslovnoj izvrsnosti, motiviranju zaposlenika te unapređivanju vještina i produktivnosti u usporedbi s Irskom.

Konferencija je namijenjena, kažu u HGK, vlasnicima i direktorima tvrtki, voditeljima odjela u privatnim, državnim i javnim organizacijama, članovima uprava, savjetničkim i obrazovnim tvrtkama i institucijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙