FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izabrana najuspješnija poduzeća u Šibensko-kninskoj županiji

ŠIBENIK, 15. studenog 2005. (Hina) - Gospodarsko vijeće šibenskeŽupanijske komore izabralo je danas najuspješnija poduzeća u 2004.godini, kojima će biti dodijeljena priznanja "Zlatna kuna".
ŠIBENIK, 15. studenog 2005. (Hina) - Gospodarsko vijeće šibenske Županijske komore izabralo je danas najuspješnija poduzeća u 2004. godini, kojima će biti dodijeljena priznanja "Zlatna kuna".

U kategoriji malih poduzeća, najboljom je proglašena tvrtka "Fred Bobek iz Vodica, koja se bavi prometom nekretnina, održavanjem i popravkom motornih vozila, te trgovinom motocikla.

U kategoriji srednjih, najbolje je u prošloj godini bilo građevinsko poduzeće GIRK "Kalun" iz Drniša, a u kategoriji velikih poduzeća trgovačka tvrtka "Jolly JBS" sa sjedištem u Šibeniku.

U povodu desetogodišnjeg rada Županijske gospodarske komore, potpredsjednica Hrvatske gospodarske komore (HGK) Vesna Tanta, podijelila je posebne zahvalnice HGK-e članovima Gospodarskog vijeća: predsjedniku Petru Škenderu, direktoru šibenske Jadranske banke Ivi Šinku, direktoru šibenske "Izgradnje" Gojislavu Krniću i direktoru poduzeća "Drnišplast" Josipu Dičaku.

Tanta je istaknula posebnu ulogu HGK-e u procesu pregovaranja s Europskom unijom, te činjenicu da je u Hrvatskoj trenutačno u realizaciji 30 gospodarskih projekata koji se financiraju iz sredstava Europske komisije.

Dodala je da će u najskorije vrijeme i jedan gospodarski projekt u šibensko-kninskoj županiji biti nominiran za financiranje iz europskih pretpristupnih fondova, ali danas nije željela reći o kojemu je projektu riječ.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙