FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: uhićen Anđelko Teodorović za kojim traga Hrvatska

SARAJEVO/ZAGREB,20. studenog(Hina) - Policija Republike Srpske uhitilaje Anđelka Teodorovića za kojim traga policija Hrvatske, izjavio je unedjelju glasnogovornik Centra službi sigurnosti u Banjoj Luci RadeMurtić.
SARAJEVO/ZAGREB,20. studenog(Hina) - Policija Republike Srpske uhitila je Anđelka Teodorovića za kojim traga policija Hrvatske, izjavio je u nedjelju glasnogovornik Centra službi sigurnosti u Banjoj Luci Rade Murtić.

Mutić je novinarima kazao kako je Teodorović uhićen u mjestu Nova Topola kod Bosanske Gradiške te da je privođenje obavljeno na temelju tzv. crvene tjeralice koju je raspisao Interpol.

Glasnogovornik banjolučke policije nije pojasnio zbog čega se Teodorovića traži. Sukladno zakonima BiH, odluku o eventualnom izručenju osoba za kojima tragaju druge zemlje može donijeti Sud BiH.

Zamjenik glasnogovornika MUP-a RH Igor Štefanac rekao je da hrvatska strana od vlasti BiH nije dobila nikakvu službenu obavijest o uhićenju Teodorovića. On je rekao da je Anđelko Teodorović (rođen 1963.) na Županijskom sudu u Požegi pravomoćno osuđen zbog ubojstva na osam godina zatvora te da je za njim 1999. godine izdana lokalna a 2002. godine međunarodna tjeralica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙