FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Harry Potter: američka kina u opsadnom stanju za vikend

LOS ANGELES, 18. studenog 2005. (Hina/AFP) - Američke filmske dvoraneočekuju opsadno stanje tijekom sljedećeg vikenda zbog željnoočekivanog četvrtog nastavka dogodovština Harryja Pottera, "HarryPotter i plameni pehar", objavljeno je u četvrtak na Internetskojstranici on-line prodaje ulaznica.
LOS ANGELES, 18. studenog 2005. (Hina/AFP) - Američke filmske dvorane očekuju opsadno stanje tijekom sljedećeg vikenda zbog željno očekivanog četvrtog nastavka dogodovština Harryja Pottera, "Harry Potter i plameni pehar", objavljeno je u četvrtak na Internetskoj stranici on-line prodaje ulaznica.

Stranica Fandango objavila je da je 93 posto ulaznica koje je prodala ovog tjedna bilo za najnoviji nastavak dogodovština lika koji je smislila britanska spisateljica J.K.Rowling, a koji je postao izdavački i društveni fenomen zadnjih deset godina.

Fandango očekuje prihode blizu onima za šestu epizodu "Ratova zvijezda" Georgea Lucasa koja je u svibnju ove godine zaradila 108,4 milijuna dolara u tri dana u Sjevernoj Americi. Rekord prihoda na kinoblagajnama u jednom vikendu drži od 2002. godine "Spiderman", sa 114,8 milijuna zarađenih dolara.

Ocijenjen prenasilnim, najnoviji "Harry Potter" zabranjen je u SAD-u za mlađe od 13 godina bez pratnje roditelja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙