FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dennis Quaid dobio zvijezdu u Holywoodu

LOS ANGELES, 17. studenog 2005. (Hina/AFP) - Američki glumac DennisQuaid dobio je u srijedu zvijezdu na "šetalištu slavnih" u Hollywoodu,postavši tako 2295. pripadnik svijeta spektakla kojemu je pripala tačast.
LOS ANGELES, 17. studenog 2005. (Hina/AFP) - Američki glumac Dennis Quaid dobio je u srijedu zvijezdu na "šetalištu slavnih" u Hollywoodu, postavši tako 2295. pripadnik svijeta spektakla kojemu je pripala ta čast.

Quaid, rođen u Teksasu prije 51 godinu, počeo je filmsku karijeru 1975. idući stopama brata Randyja, ali se probio tek početkom 1980.-ih godina.

"Jako sam ponosan što sam član hollywoodske zajednice", kazao je glumac na svečanosti. "Ovdje sam već tri desetljeća i mislim da mogu reći da je to moj grad", dodao je on.

Među najistaknutijim ulogama spominje se njegovo tumačenje legendarnog Jerryja Leeja Lewisa u biografskom filmu "Great balls of fire!" 1989.

Glumac je bio u pratnji supruge Kimberly Buffington i mladog glumca Tophera Gracea, s kojim je nastupio u filmu "U dobrom društvu" 2004. godine.

Quaid, nedavno proglašen najboljim golf igračem Hollywooda u časopisu Golf Digest, bio je u braku s glumicom Meg Ryan od 1991. do 2001. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙