FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tom Cruise mijenja glasnogovornika

LOS ANGELES, 8. studenog 2005. (Hina/AFP) - Tom Cruise objavio je uponedjeljak da je svoj ured za tisak povjerio uglednom stručnjaku nauštrb svoje sestre, nakon što je prošloga ljeta bio meta kritikaameričkih medija jer nije jasno odvojio svoja vjerska uvjerenja odglume.
LOS ANGELES, 8. studenog 2005. (Hina/AFP) - Tom Cruise objavio je u ponedjeljak da je svoj ured za tisak povjerio uglednom stručnjaku na uštrb svoje sestre, nakon što je prošloga ljeta bio meta kritika američkih medija jer nije jasno odvojio svoja vjerska uvjerenja od glume.

Cruise (43), najbolje plaćeni glumac u Hollywoodu, kazao je u priopćenju da njegova sestra Lee Anne DeVette više ne osigurava odnose s medijima ni za njega ni za njegovu producentsku kuću, nego da je taj posao sada povjerio Paulu Blochu, glasnogovorniku brojnih zvijezda.

DeVette će se sada posvetiti dobrotvornoj djelatnosti svojeg brata, posebice u okviru scijentološke crkve čiji je on član i gorljivi zagovornik već dvadesetak godina.

Do objave dolazi 20 mjeseca nakon što se Cruise razišao od dugogodišnje glasnogovornice Pat Kingsley, u korist svoje sestre.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙