FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bono na ručku s Bushom

WASHINGTON, 19. listopada 2005. (Hina/AP) - Rock zvijezda Bono, pjevačskupine U2, koji se nalazi u Washingtonu radi koncerta pozvan je naručak s predsjednikom SAD-a Georgeom W. Bushom, priopćio jepredsjednikov tajnik Scott McClellan.
WASHINGTON, 19. listopada 2005. (Hina/AP) - Rock zvijezda Bono, pjevač skupine U2, koji se nalazi u Washingtonu radi koncerta pozvan je na ručak s predsjednikom SAD-a Georgeom W. Bushom, priopćio je predsjednikov tajnik Scott McClellan.

McClellan je izjavio da će razgovor Bona s predsjednikom Bushom u Washingtonu biti nastavak onih koje su rock zvijezda i američki predsjednik imali u srpnju na summitu skupine G-8 u Škotskoj. "Oni su imali vrlo dobar razgovor o nekim od naših zajedničkih prioriteta. Obojica dijele duboku predanost borbi protiv AIDS-a, prevenciji malarije i širenju trgovine kako bi se ljudi izvukli iz siromaštva", rekao je McClellan i dodao kako Bono planira za kasnije, prije koncerta skupine U2, susret sa savjetnikom za nacionalnu sigurnost Stephenom Hadleyom. Glasnogovornik je uz smijeh novinarima rekao da Bush ne planira doći na koncert.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙