FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Igor Dragovan SDP-ov povjerenik za Šibenik i županiju

ZAGREB,16. studenoga(Hina) - Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan imenovanje stranačkim povjerenikom za Šibenik i Šibensko-kninsku županiju, anakon što je prije pet dana Glavni odbor SDP-a raspustio šibenskiogranak i županijska tijela stranke, doznaje se danas u SDP-u.
ZAGREB,16. studenoga(Hina) - Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan imenovan je stranačkim povjerenikom za Šibenik i Šibensko-kninsku županiju, a nakon što je prije pet dana Glavni odbor SDP-a raspustio šibenski ogranak i županijska tijela stranke, doznaje se danas u SDP-u.

Dragovan bi u roku od 30 dana trebao u toj županiji organizirati novu konvenciju na kojoj bi se izabralo novo vodstvo.

Kako je za prošlog vikenda izvijestio predsjednik SDP-a Ivica Račan, rad šibenskog ogranka obilježili su sukobi i slabosti, da je kompromitirao ne samo sebe, već i SDP u cjelini.

Račan je tada naglasio da je vrh stranke aktualni mandat odlučio posvetiti jačanju i reformiranju SDP-a, ispravljanju uočenih slabosti, a kako bi otvorio prostor mlađem članstvu.

Glavni odbor prošloga je petka s 28 glasova za i 13 protiv izglasao raspuštanje šibenske gradske organizacije i smjenu županijskog vodstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙