FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nagrada češke pivovara svakom češkom nogometašu

PRAG, 13. studenog 2005. (Hina/AFP) - Najveća češka pivovara ponudilaje 160 litara piva, što je prosječna godišnja potrošnja za svakogstanovnika Češke, svakom igraču češke nogometne vrste bez obzira narezultat u ogledu s Norveškom o kojem ovisi odlazak na svjetskonogometno prvenstvo u Njemačku 2006. godine.
PRAG, 13. studenog 2005. (Hina/AFP) - Najveća češka pivovara ponudila je 160 litara piva, što je prosječna godišnja potrošnja za svakog stanovnika Češke, svakom igraču češke nogometne vrste bez obzira na rezultat u ogledu s Norveškom o kojem ovisi odlazak na svjetsko nogometno prvenstvo u Njemačku 2006. godine.

"Želimo priznati postignuća ekipe u najtežoj kvalifikacijskoj skupini za svjetsko nogometno prvenstvo", kazao je glasnogovornik pivovare. "Ponuda je jednaka godišnjoj potrošnji pive svakog stanovnika Češke", dodao je.

Igrači će moći pokupiti svoju nagradu tek nakon druge utakmice s Norveškom koja se igra 16. studenoga u Pragu. U prvoj utakmici u Oslu Češka je pobijedila Norvešku rezultatom 0-1.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙