FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gorile praškog zoo-a uskoro zvijezde reality-showa

PRAG, 2. studenog 2005. (Hina/AFP) - Češki tv-gledatelji koji su dosada navikli pratiti reality-show čiji su glavni protagonisti ljudi,uskoro će moći izravno pratiti život gorila praškog zoološkog vrta,koje će neprestano snimati 16 kamera, izvijestila je uprava Zoološkogvrta Prag.
PRAG, 2. studenog 2005. (Hina/AFP) - Češki tv-gledatelji koji su do sada navikli pratiti reality-show čiji su glavni protagonisti ljudi, uskoro će moći izravno pratiti život gorila praškog zoološkog vrta, koje će neprestano snimati 16 kamera, izvijestila je uprava Zoološkog vrta Prag.

Glavne zvijezde reality-showa bit će mužjak, dvije ženke i jedan mladi gorila. Izravno emitiranje na internetskim stranicama jedne radio stanice počinje 7. studenoga i trajat će dva mjeseca. Povremeno će se dijelovi snimljenog programa emitirati u programu javne televizije CT1 i u programu novog informativnog programa CT24.

TV-gledatelji SMS-om će glasovati za najsimpatičnijeg majmuna, koji će za nagradu dobiti 12 dinja. Izbor nagrade inspiriran je češkim kolokvijalnim govorom u kojemu se "dinjama" nazivaju nule u velikim svotama novca.

Glasnogovornik zoo-a Vit Kahle izjavio je kako će "alternativa reality-showu ljudskih bića" omogućiti gledateljima da bolje upoznaju život majmuna. Prikupljeni novci omogućit će financiranje projekta za spas gorila u Africi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙