FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Interliber: dodijeljene nagrade "Ovca u kutiji"

ZAGREB, 12. studenog 2005. (Hina) - Nagradu "Ovca u kutiji" Umjetničkeagencije Autorske kuće za najbolju dječju knjigu u protekloj godinidobila je knjiga Ivane Guljašević "Kako je krokodil Marko pronašaosvoj dom", a za najbolju hrvatsku slikovnicu "Kućni ljubimci" autoraBožidara Prosenjaka i Darija Kukića, priopćila je večeras Školskaknjiga.
ZAGREB, 12. studenog 2005. (Hina) - Nagradu "Ovca u kutiji" Umjetničke agencije Autorske kuće za najbolju dječju knjigu u protekloj godini dobila je knjiga Ivane Guljašević "Kako je krokodil Marko pronašao svoj dom", a za najbolju hrvatsku slikovnicu "Kućni ljubimci" autora Božidara Prosenjaka i Darija Kukića, priopćila je večeras Školska knjiga.

Nagrada "Ovca u kutiji" ustanovljena na Interliberu ove godine, a Umjetničku agenciju Autorska kuća čine hrvatski autori tekstova i ilustracija knjiga za djecu.

Dobitnika nagrade za najbolju dječju knjigu dodjeljuje stručni žiri, kojim je predsjedala Ana Đokić Pongrešić, dok najbolju slikovnicu bira dječji žiri.

Obje nagrađene knjige objavila je Školska knjiga.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙