FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Tovarniku otvoren ured za međunarodnu suradnju

TOVARNIK, 12. studenog 2005. (Hina) - Vukovarsko-srijemske općineTovarnik, Nijemci, Tompojevci i Lovas otvorile su danas zajedničkiUred za međunarodnu suradnju sa sjedištem u pograničnome mjestuTovarniku.
TOVARNIK, 12. studenog 2005. (Hina) - Vukovarsko-srijemske općine Tovarnik, Nijemci, Tompojevci i Lovas otvorile su danas zajednički Ured za međunarodnu suradnju sa sjedištem u pograničnome mjestu Tovarniku.

Uredom za međunarodnu suradnju četiri vukovarsko-srijemske općine namjeravaju poboljšati suradnju s međunarodnom zajednicom, poglavito s gospodarskim subjektima iz Europske unije, rekao je voditelj Ureda Tomislav Panenić .

"Jedan od ciljeva jest upoznati mještane, udruge te gospodarstvenike iz naših općina s pogodnostima projekata Europske unije, ali i drugim međunarodnim i domaćim projektima", ocijenio je načelnik lovaške općine Željko Cirba.

U Uredu za međunarodnu suradnju općina Tovarnika, Nijemaca, Tompojevaca i Lovasa zaposlena su dvojica službenika, a Ured ima i internetsku stranicu www.tntl.hr.

Na svečanom otvorenju Ureda, osim dužnosnika četiriju općina i Vukovarsko-srijemske županije, bili su nazočni i članovi veleposlanstava Njemačke, Poljske, Makedonije, Ukrajine, Srbije i Crne Gore te Bugarske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙