FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sastanak u HGK o tržištu ortopedskih pomagala

ZAGREB, 11. studenog 2005. (Hina) - Članovi Udruženja trgovine naveliko farmaceutskim proizvodima i ortopedskim pomagalima priHrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) izrazili su na današnjem sastankus direktorom Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO)Većeslavom Bergmanom zadovoljstvo zbog namjere da se uvede red natržište ortopedskih i drugih pomagala, priopćeno je iz HGK-a.
ZAGREB, 11. studenog 2005. (Hina) - Članovi Udruženja trgovine na veliko farmaceutskim proizvodima i ortopedskim pomagalima pri Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) izrazili su na današnjem sastanku s direktorom Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO) Većeslavom Bergmanom zadovoljstvo zbog namjere da se uvede red na tržište ortopedskih i drugih pomagala, priopćeno je iz HGK-a.

Trgovci farmaceutskim proizvodima i ortopedskim pomagalima složili su se i s cijenama dobivenim javnim natječajem.

Bergman je naglasio da svi sposobni ponuditelji koji zadovoljavaju uvjete iz javnog natječaja dobivaju mogućnost sklapanja ugovora sa HZZO-om.

Članovi Udruženja predložili su promjenu Pravilnika prema standardima EU, što je i Bergman podržao, a o eventualnim izmjenama Pravilnika razgovarat će se nakon što se prijedlozi u pisanom obliku dostave HZZO-u.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙