FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: Sjevernojadranski sajam od 19. do 23. listopada

RIJEKA, 18. listopada 2005. (Hina) - Međunarodni 22. Sjevernojadranskisajam održat će se od 19. do 23. listopada u Dvorani mladosti naTrsatu uz sudjelovanje oko 300 domaćih i stranih izlagača, najavili sudanas iz Riječkog sajma, organizatora sajamskih priredaba.
RIJEKA, 18. listopada 2005. (Hina) - Međunarodni 22. Sjevernojadranski sajam održat će se od 19. do 23. listopada u Dvorani mladosti na Trsatu uz sudjelovanje oko 300 domaćih i stranih izlagača, najavili su danas iz Riječkog sajma, organizatora sajamskih priredaba.

U sklopu Sjevernojadranskog sajam održavaju se 7. Sajam lova i ribolova, 7. Izložba inovacija "Medicina i ekologija" te Međunarodna izložba keramike "2. Triennale vaza za cvijeće".

Na Sjevernojadranskom sajmu bit će oko 110 izlagača iz Češke, Italije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Predstavit će proizvode za uređenje turističko-stambenih i poslovnih objekata, gastro programe, opremu za ugostiteljstvo, hotelijerstvo i turizam, programe aktivnog odmora, wellnessa i putovanja, uređaja za grijanje i hlađenje. Svoje usluge predstavit će financijske i osiguravateljske kuće te agencije za prodaju nekretnina.

Na sajmu lova i ribolova 23 lovačka društva i udruge izložit će oko 120 lovačkih trofeja izlovljenih na području Primorsko-goranske županije. Bit će predstavljena prirodna bogatstva zaleđa Rijeke, skrb lovačkih udruga za divljač i riblji fond.

Državni zavod za zaštitu prirode predstavit će projekte zaštite vukova, plan upravljanja risom te plan gospodarenja medvjedom u Hrvatskoj. U sklopu sajma bit će održani okrugli stolovi o hrvatskim lovištima i lovnom gospodarenju.

Na izložbi keramike svoje će radove, vaze izrađene od više različitih materijala, izložiti oko 60 umjetnika iz 16 zemalja.

Na izložbi inovacija predstavit će se 22 hrvatska inovatora s 27 inovacija u području medicine, biološki uzgojene hrane i zaštite okoliša.

Pokrovitelji sajmskih priredaba su Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva i grad Rijeka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙